Alla inlägg den 6 juli 2008

Av Cecilia - 6 juli 2008 19:22

I fredags var det dags för den årliga sommar bazaren på M's skola. Jag hade erbjudit mig att hjälpa till sätta upp stånd etc, M's klass hade hand om "Hook-a-duck" - kroka en anka på fri översättning!!!!!

Förklaring:små plast ankor med en krok på guppar runt i en liten bassäng och barnen får ett fiske-spö och ska försöka kroka på en anka och sen vinner de ett pris!

Bazaren var mellan 18-21 och det var jättekul med god mat och mycket folk - en av höjdpunkterna funder skol-året! Sen bar det av till puben efteråt (först hem och få en jätte-trött M i säng!) där vi träffade en gäng glatt livade föräldrar!!!!!


Igår fick vi äntligen bra väder till vår BBQ (som vi fick ställa in för ett par veckor sen). Vi var runt 30 pers allt-som-allt med runt 15 barn i varierande åldrar mellan 1 1/2 till 12!!!! Vi dukade med långbord i trädgården och hade knytaklas så alla tog med sig sin egen grill-mat och vi stod för sallad och bröd etc. Alla hade trevligt och de sista gick hem vid 23.30 tiden - mer eller mindre berusade!!!! M var uppe sent och vakande idag inte förrän 10.30, vilket måste va ett rekord! Och idag regnade det......

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards