Alla inlägg den 10 februari 2008

Av Cecilia - 10 februari 2008 16:10

I fredags var vi på M's skola's årliga frågetävling "Quiz Night" !!! Det är populärt här med Quiz Nights - de flesta pubarna har det här (The Pickwick i Malmö har också en, som vi deltog i i somras!) och en del skolor har det eb gång om året. Bara vuxna - en bar - ja, resten kan ni ju räkna ut - de flesta föräldrarna får en  otroligt vinnar-lust efter ett par öl och det kan gå riktigt livat till ibland! Vårt lag VANN för andra året i rad!!!! Sen blev det lite firande nere på puben efteråt...det är kul att se vissa föräldrar "privat" när de släpper loss lite...en del blev lite väl glada i hatten!!!!


Mötet med J's tonårs-kompis i torsdags gick bra - de pratade mycket gamla minnen och vad de har gjort under årens lopp, så det var kul!


Så denna veckan hade vi två kvällar ute - vilken lyx!!!! Men man märker att man inte riktigt är van vid att va ute och festa längre, har varit lite trött de senaste dagarna men inte bakis! En av M's kompisars mamma var duktigt bakis igår..ha ha ha!


Maken jobbar idag, J är ute med en kompis och jag och ynsta dottern är hemma och slappar - riktigt vårväder ute idag - jag har t.o.m hängt tvätten ute....yyiiipppeee!!!!! :-) Man får va glad över de små sakerna i livet! 

Ovido - Quiz & Flashcards