Alla inlägg den 26 februari 2008

Av Cecilia - 26 februari 2008 15:56

Ja, då var man tillbaka i vardagen igen efter sportlovet och besöket i Sverige - och det känns bra - det är ju någonting tryggt med det monotona vardags livet egentligen!

Och barnen är tillbaka i skolan - J började i måndags och M idag, så vi hade en riktig slappe-dag igår...med massor av tvätt naturligtvis...men nu kan jag hänga en del av tvätten ute (hurra!!!) efterosm här har varit jättefint väder och varmt sen vi kom tillbaka.


Sverige -resan gick bra men alldeles för fort tycker jag, ibland när vi åker hem känns det som om tiden går väldigt långsamt men denna gången gick den väldigt fort!!!! Det blev i alla fall lite shopping turer både i Kristianstad och Malmö, med besök på de gamla favoriterna Lagerhaus, Granit och Bolagret - vi gillar alltid att köpa lite svensk inredning, som alla verkar beundra hemma hos oss - denna gången blev det en lampa från Bolagret (som maken ska göra om från golvlampa till vägg lampa), lite fler Höganäs och Sagaform saker och ett par nya Marimekko/Iittala ljus-lyktor till vår lilla kollektion - målet ät att samla ALLA de olika färgerna!!!!!


Lite kompis träffar blev det också - tack Cia för trevligt sällskap på Thai restaurangen och pub besöket - det var roligt att Sofia och Kiki också dök upp!!!! Tack Sofia för den goda middagen och Melodifestival -Upp-och-hoppandet!!! Tack för fikat Kajsa ( M tyckte Tilde var så söt!) och Tack till Katrin för Malmö besöket - roligt att se magen innan den är borta!!!!

Saknar er alla när vi inte kan ses oftare!!!! :-(


Bilderna är på när M bowlade, Katrins mage, Sofia och söte Theo och dansandet till Upp-och-hoppa låten!

Ovido - Quiz & Flashcards