Alla inlägg under december 2007

Av Cecilia - 4 december 2007 20:35

Idag kunde jag ticka av en del andra julklappar, listan blir mindre och mindre och det gör mig väldigt glad! Även om jag/vi inte har sååå himla många att köpa till, så gillar jag att ge klappar som har lite tanke bakom men ibland när det står still så blir det ett och annat spontan inköp också.

I min engelska familj har vi alltid haft en "jul-dragning" eftersom mannens familj är lite stor med mest vuxna, så vi behöver bara köpa till en person i släkten, i år har jag fått makens morbror och jag försöker nu tänka ut nåt finurligt att köpa till honom, hittills har det blivit två böcker....

Vi provade även jul-dragningen i den svenska delen av familjen men det lyckades inte så bra, en del höll regelrätt på att bara köpa till en person men min mamma köpte ändå till nästan alla, så vi gav upp den ideen! De föreslog också att bara köpa till barnen men det tycker jag är urtrist - vuxna tycker väl också om julen och att få paket - jag gör det i alla fall!

Julkorten har jag lyckats skrivit idag - gud , vad duktig jag är! Nu återstår bara att få döttrarna att posera i tomte-luvor för det traditionella kortet!!!!

Av Cecilia - 3 december 2007 23:19

Julgrupper, julklapps-papper, etiketter, julkort...rabatter hit och dit, köp 3 betala för 2, få dina paket inslagna.."so here it is merry christmas, everybody's having fun.." välkommen till julhandeln!!! Igår var jag och en kompis och julhandlade lite - utan barn!!!!- papporna hade hand om barnen - vilken lyx!!!!

Men folk är ju som tokiga, precis som om de aldrig hade varit i en affär förrut!!!! Här är man ju nästan trött på julen redan, det verkar som om de har haft julsaker i affärerna i eveigheter nu - och julsånger, hörde de första för ungefär en månad sen! Vi fick i alla fall tag på en del saker, och skvallrade lite och drack lite kaffe, det var kul! Ska ut och julhandla igen imorron! Wich me luck! :-)

Annars har det varit en lugn helg - ny vinyl matta i hallen blev det i alla fall och lite annat små fixande! Föräldarna kommer nu på lördag så då måste ju huset se fint ut! 


Ovido - Quiz & Flashcards