Alla inlägg den 18 januari 2008

Av Cecilia - 18 januari 2008 20:23

Idag har vi varit på Svenska Ambassaden och fixat nytt pass till dottern J. Eftersom vi åker till Sverige igen i mitten av februari så var det lika bra och ordna med det nu, så vi definitivt får tillbaka det innan avresan. Bokade resan innan i veckan och det blir 6 dagar i Kstad på sportlovet med hela familjen, vi flyger Heatrow-Köpenhamn - riktig lyx att flyga från Heatrow nu när vi har flugit från Stansted i hur många år som helst nu!


Imorgon åker min svägerska tillbaka till Sydney och vi ska köra henne till flygplatsen, men de kommer nog tillbaka om ca två månader, så det behöver ju inte va så långdraget avsked denna gången - sist tog det dem över 18 månader att komma tillbaka hit!!!!!


Annars har veckan gått ganska lugnt till - det är skönt att va tillbaka i vardagen igen med vanliga rutiner och allting, skola, tvätt och stryking - det är nåt lugnanade över vardags-livet ändå - speciellt när veckorna efter jul var helt crazy! Denna julen kommer vi nog sent att glömma med två dödsfall i familjen but that's life, huh!


Äldsta dottern och jag ska mysa ikväll med svenska chips och kanske en film, efter att lilla systern har gått och lagt sig och maken min har begett sig till puben med sina kompisar!!!! Smaskens!

Ovido - Quiz & Flashcards