Alla inlägg den 28 januari 2008

Av Cecilia - 28 januari 2008 17:33

Igår var det min födelsedag! Jag fick alla presenter (nästan) som jag hade hintat om....ett växthus som jag ska försöka odla lite blommor och grönsaker i (vi har en himla problem med sniglar och iglar i vår trädgård)så ett litet växthus med hyllor blir perfekt, ett par cd'skivor ( Newton Faulkner och Scouting for girls) en dvd och lite annat smått och gott. Vi var ute och firade i lördags kväll - först middag med ett par vänner och sen var vi nog minst 20 pers som tog över en del av en av våra lokala pubar - alla blev mer eller mindre glada i hatten och hade skoj!

Igår blev det lunch ute, på favorit stället Greedy's runt hörnan, och sen en tur till Kew Gardens. Det var riktigt vår väder här igår, strålande solsken och hyfsat varmt. Men det tog på krafterna att dra omkring en 6 åring och dessutom va lite bakis....

Bilderna kommer från gårdagens tur till Kew Gardens, dottern M lyckades glida ner för stången för första gången - vilken lycka - skulpturerna är av Henry Moore och är del av en tillfällig utomhus utställning i Kew. Och årets först krokusar!

Ovido - Quiz & Flashcards