Alla inlägg den 3 april 2008

Av Cecilia - 3 april 2008 18:33

Idag har här varit uppemot 17 grader - rena lyxen - fast ingen sol, så man har haft en liten känsla av vår och inte ha behövt ha tjock jacka på sig!


Känner mig ganska mycket bättre nu, det verkade va en tre-dagars-förkylning men nu klagade mannen min över ont i halsen också, så han åker kanske på det med. Jag har jobbar med honom idag och igår, hans försöker ju jobba undan lite nu när vi ska iväg, så han kan koppla av lite. Men vi ser alla fram emot en vecka i husvagn (engelsk husvagn, inte sånna som i Sverige man drar bakom bilen utan dem som är mer som små stugor) vid havet, koppla av, ta det lugnt, umgås, göra utfärder, upptäcka nya ställen, äta ute och kanske ta en pint eller tre. Svärmor kommer också att va på lägret (äldsta dottern J ska bo i hennes husvagn) så vi kommer ju att ha barnvakt om vi vill! Sweet! 


J's rum är färdigt nu och det blev jättefint - vi hinner kanske inte ställa tillbaka allt ordentligt innan vi åker men vi får ta tag i det efter vi kommer hem. Målaren ska ta ett tag på M's rum imorron också, jag målade ju bara halva innan, så han kan ta resten - det går ju lite fortare för honom som vet alla tricks! 

Ovido - Quiz & Flashcards