Alla inlägg den 27 april 2008

Av Cecilia - 27 april 2008 23:11

Igår hade vi rikitgt sommar väder! Runt 20 grader nånting och strålande sol! Vi tog tillfället i akt och började göra nånting åt vår väldigt vildvuxna gräsmatta, som mer eller mindre har fått växa fritt sen i höstas!!!


Dottern M blev över- lycklig åt en ny trampolin till hennes ständigt växande "lekplats" i trädgården - hon har en stor klätterställning med rutchbana, en gunga och en lekstuga med kök, mini-trädgårsmöbler, sand-och vatten låda...hon sa igår att enda som fattas nu är en karusell...men då får vi nog ha lllliiittteee större trädgård!!!!!:-)


Igår kväll innebar ett pub besök i glada vänners lag (som jag har fått lida lite för idag...trött i huvet'...) och det blev årets första ute-drink eftersom det var tillräckligt varmt även på kvällen för att sitta i pubens trädgård!


Idag har varit en riktig slappe-dag, ingen av oss var särskilt energiska. Vi kollade på "The Golden Compass" och käkade popcorn i eftermiddags och jag och äldsta dottern J kollade på "Notting Hill" nu ikväll - jag för femti-elfte gången men hon för första - en riktig klassiker! Det är alltid kul att kolla på fimer där man känner igen omgivningarna!

Ovido - Quiz & Flashcards