Alla inlägg den 22 april 2008

Av Cecilia - 22 april 2008 10:33

I helgen hade vi en riktig vuxen helg! Svärmor kom ner och satt barnvakt över helgen och jag och maken och en kompis hade en liten road trip till Southampton!

Vi bodde på hotell, gick och strosade lite på stan, käkade middag ute och tog ett par glas vin efter,,,riktigt lyxigt! Dan efter var vi på barndop, jag har faktiskt aldrig varit på engelskt barndop innan, lunchade med barndops-gänget och körde sen ensväng längs med kusten och sen hem. ganska skön helg faktiskt!


Idag är allt tillbaka i den vanliga vardagen igen, M började skolan igår och J idag efter ett två veckors långt "spring-break". M var duktigt trött igår efter första dan tillbaka i skolan men väldigt hyper igår morse eftersom hon skulle börja ha "packed lunch" ie lunch-box med sig till skolan igen - väldigt spännande!!!!


Här i England kan de välja om de vill ha skolmat (som man får betala för) eller egen mat-säck med sig. Så vi inhandlade en ny High School Musical lunch väska och saft flaska, som hon väldigt stolt hade med sig till skolan.


Ikväll ska vi till Ikea och köpa svenskt kaffe....hurra!!!! Tänk vad glad man kan bli över små saker!!!! :-)


M är för övrigt aningen tand-lös just nu - hon tappade sin andra framtand under semestern!

Ovido - Quiz & Flashcards