Alla inlägg under april 2008

Av Cecilia - 6 april 2008 10:33

Tänkte bara snabbt säga att vi vaknade upp till 5 cm snö utanför fönstret i morse. Snö....LOndon...i april!!!!!!M har redan varit ute och lekt i trädgården. Vilken rolig "vår" semester vi kommer att ha då!!!!!! Så det blir bara att snällt packa mössor, vantar opch halsdukar nu...Hej svejs!

Av Cecilia - 5 april 2008 19:18

Bestämde oss för att inte åka iväg förrän i morron, eftersom vi inte hann med allt vi ville igår och ingen av oss kände speciellt för att stressa men hittills har jag inte oackat speciellt mycket! Men bara ungarnas är färdigt så går vårt eget ganska snabbt. Bil-resan kommer att ta lite mer än tre timmar, så vi har laddat upp med Nintendo DS, bärbar DVD spelare & filmer, pennor och papper och lite annat för att slippa höra "är vi framme snart?" var femte minut! Vi ska stanna ett par gånger och sträcka på benen, annars blir resan alllldddeeellleeesss för lång.


Yngsta dottern M har varit på barn kalas idag och äldsta dottern J har haft fullt upp med att fixa med sin nya laptop/bärbara dator, som hon fick igår. Hon kunde knappt vänta på att den skulle laddas färdigt över natten!!!!


Känner mig lite bättre idag, nu när tabletterna har börjat verka och såren i ansiktet har börjat läka lite - jag får väl stå ut med att folk kommer att glo på mig i ett par dar men de verkar läka ganska fort !


Så nu blir det inget bloggande på ett tag så hej svejs!!!! 

Av Cecilia - 4 april 2008 18:33

Imorse fick jag snällt åka till farbror Doktorn och bedömningen blev infekterade körtlar och en hudinfektion i ansiktet (som jag trodde var acne...) och de var visst relaterade med varandra på något vis! Så nu får jag snällt äta medicin och smörja på salva i en vecka...typiskt!


Men nu har vi lov!!!!! Spring break som de kallar de nu och inte Påsk lov som det hette innan. Tjejerna slutade tidigt idag och det har varit strålande väder och 17 grader varmt men det skulle visst bli kallare igen....


J har fått tillgång till sitt rum igen och sitter nu lycklig och spelar Sims - hon fick abstinens besvär efter att ha varit utan det i fyra dar! M's rum målades också klart idag, så nu är det så vitt och fint!


Maken håller på att jobba klart nu och har haft en hektisk dag , så han behöver också komma iväg och koppla av lite by the seaside!

Av Cecilia - 3 april 2008 18:33

Idag har här varit uppemot 17 grader - rena lyxen - fast ingen sol, så man har haft en liten känsla av vår och inte ha behövt ha tjock jacka på sig!


Känner mig ganska mycket bättre nu, det verkade va en tre-dagars-förkylning men nu klagade mannen min över ont i halsen också, så han åker kanske på det med. Jag har jobbar med honom idag och igår, hans försöker ju jobba undan lite nu när vi ska iväg, så han kan koppla av lite. Men vi ser alla fram emot en vecka i husvagn (engelsk husvagn, inte sånna som i Sverige man drar bakom bilen utan dem som är mer som små stugor) vid havet, koppla av, ta det lugnt, umgås, göra utfärder, upptäcka nya ställen, äta ute och kanske ta en pint eller tre. Svärmor kommer också att va på lägret (äldsta dottern J ska bo i hennes husvagn) så vi kommer ju att ha barnvakt om vi vill! Sweet! 


J's rum är färdigt nu och det blev jättefint - vi hinner kanske inte ställa tillbaka allt ordentligt innan vi åker men vi får ta tag i det efter vi kommer hem. Målaren ska ta ett tag på M's rum imorron också, jag målade ju bara halva innan, så han kan ta resten - det går ju lite fortare för honom som vet alla tricks! 

Av Cecilia - 1 april 2008 10:24

Har åkt på världen vår-förkylning med frossa och svettande om vartannat, ont i hela kroppen har jag och det känns som om någon har slagit mig med en klubba i huvet'! Typiskt - just nu innan vi ska iväg och jag har ett jobb som jag ska göra på mannen min's jobb...jag som aldrig brukar bli sjuk! Det verkar annars som jag har blivit imun mot de flesta sjukdomarna barnen drar med sig hem från skolan men inte denna gången, men alla de andra verkar va friska.


Var inne istan med maken igår och jobbade lite och det blev en tur till den svenska affären vid Marble Arch . Dyra är de - det är mycket billigare på IKEA! Men jag brukar unna mig lite snabb makaroner och smörgåsrån ibland och igår slank det ner lite svenskat smågodis också..fast man får äta det med andakt med de priserna!!!!!


Som tur är så ska M hem till en kompis efter skolan och J ska också hem till en kopmis och sen spela tennis, så jag har hela dan till mig själv att tycka synd om mig.....men lite nytta ska man väl kunna göra idag..kanske!!! Målaren är här och fixar till J's rum - nu är det vitt och inte mint grönt längre! Hon ska också ha breda ränder av en knall rosa tapet med svarta blommor på, som vi köpte för evigheter sen. Det ska bli spännande att se när det blir färdigt!


Ovido - Quiz & Flashcards