Alla inlägg den 22 augusti 2007

Av Cecilia - 22 augusti 2007 20:27

Idag hade man kunnat tro att det var en dag i november - grått hela dan, regnstormar och blåsigt - en sån dag som man helst hade velat stanna inne och dra en filt upp över öronen och kolla på en gammal film...ja, i en singels värld kanske! Men inte här!

Jag och lill-tjejen stack och shoppade skol saker, hon blev överlycklig när jag sa att hon kunde välja en riktig skolväska själv, hon ska börja i engelska 1an nu, så det blev en rosa Scooby Doo ryggsäck, hon älskar Scooby Doo - ett tag var det det enda hon ville kolla på! Så det blev lite shopping, lunch på McDonalds (vilket mad-house alltså!) och en tur till biblioteket - ett ganska sällsynt besök - vi går inte så ofta dit, jag har en tendens att glömma lämna tillbaka böckerna...men denna gången ska det in i min filofax, så att jag kommer ihåg det! Sist jag glömde gick det på över 250 spänn......

Igår kväll var det ganska lugnt och skönt med bara ett barn i huset, vi drack ett par glas vin och kollade på The Bourne Supremacy (de visade The Bourne Identity häromdan), så nu måste vi ju bara gå och se The Bourne Ultimatum också på bio......sist vi var på bio blev det Oceans 13 (sådär...) annars blir det ju mest barnfilmer, maken och M var och kollade på The Simpsons movie i helgen men han tyckte den var bara som en väääldigt utdragen episod, och M fattade nog ungefär hälften! Grattis Kajsa!

Ovido - Quiz & Flashcards