Alla inlägg den 25 augusti 2007

Av Cecilia - 25 augusti 2007 16:06

Idag skiner en strålande stark lampa från himlen..ja, ja solen alltså..som vi verkligen inte har sett på ett tag! Varmt som attan är det också, mannen min började klippa gräset (som nu ungefär var upp till vaderna) men gav upp med svetten rinnande, för att det var för varmt + att han skulle gå på fotboll.....man måste ju prioritera!

Jag fick ett par timmar ledigt innan idag coh stack och shoppade, alla affärer verkar ha 70% rea just nu, så man kan fynda riktigt! M fick ett par glittriga sandaler och ett par glittriga ballerina skor, som hon genast blev förälskad i. Det har blivit lite av en städ eftermiddag, vi ska iväg till svärmor senare idag i ett par dar och det är faktiskt ganska skönt att komma hem till ett hus som inte ser helt jäkligt ut men en liten paus i trädgården kan man kanske hinna med....

ikväll ska vi utforska utelivet i den lilla staden svärmor bor i och det ska bli intressant! Och gott med ett par kalla öl också naturligtvis!

Imorron ska vi till en safari park där man kör runt med sin egen bil, vi har inte varit där på ett tag nu men en gång kom det ett helt gäng apor som klättrade överallt på bilen och käkade upp vår antenn.....maken's kusin jobbar där så vi kommer in gratis...ibland kan ju faktiskt släkten vara bra! God helg!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards