Alla inlägg den 12 mars 2008

Av Cecilia - 12 mars 2008 22:10

Det har varit storm varning här i England de senaste dagarna och jisses, vad det har blåst!!!!Och regnat! Ingen bra kombination!


Denna veckan hittills har innehållit en tur till Ikea i måndags kväll, vi brukar alltid ta oss en tur dit när svårmor är på besök och vi kan åka utan barn, det brukar bli lugnare då + att det alltid är mindra folk på kvällen - Ikea har öppet till midnatt här! Det blev en smal Billy bokhylla med glasdörr denna gången - den ska ersätta en annan gammal bokhylla som mest fungerar som dvd fövaring och diverse av M's pyssel saker. Jag satte ihop den själv igår kväll när maken var på fotboll , man är väl en händig kvinna! :-)


Idag hade vi fyra pers som jobbade på och utanför vårt hus - två gubbar som har gett vår gamla slitna uppfart lite nytt liv - fin fint blev det! Plus en rörmokare och killen som bygger vår toa (ja, den är FORTFARANDE inte klar...) som höll på med handfatet och själva toan - kände mig lite i vägen! Men den som väntar på en ny toa väntar aldrig för länge....



Ovido - Quiz & Flashcards