Alla inlägg den 24 mars 2008

Av Cecilia - 24 mars 2008 18:07

Igår och idag snöade det här i London! Snö i England! En enastående företeelse!

Men det blev snabbt snöblask...det var ju inte kallt nog för att det skulle ligga kvar..men det var kul att se lite vitt i luften i alla fall!


Igår körde vi och hälsade på The Monster-in-law..förlåt...mother-in-law. Hon slutade knappt prata för att hämta andan ens - det måste vara något seriöst fel på henne. Vi var i alla fall och käkade lunch på en pub och körde sedan en sväng till Coventry - där ingen av oss hade varit innan. Det var ju helg dag så de mesta var stängt, men de har en stor ganska berömd ( i England i alla fall) katedral, som vi gick och tittade på. Den blev visst bombad under andra världskriget och blev nästan total förstörd men de byggde upp den igen i modern stil, det såg lite konstigt ut att ha ruiner och sen supermodern intill vartannat! Vi klättrade upp i klocktornet, pust och stånk och smal spiral trappa, och såg ut över hela Coventry. M blev lite rädd och det blev nästa jag också, höjder brukar inte vara några problem med mig men jag tyckte faktiskt att det var lite läskigt....


Idag har det varit en slappe-dag med lite städning och sen var jag och M på bio och såg "Horton hears a who!", vet inte om den visas i Sverige ens med M tyckte den var bra! Imorron får man väl ta ner påsk-sakerna och återgå till det normala igen!

Ovido - Quiz & Flashcards