Alla inlägg den 20 mars 2008

Av Cecilia - 20 mars 2008 20:35

Idag var det M's skolavslutning inför påsklovet och både jag och maken hjälpte till att gå med klassen till kyrkan, där det blev lite högtidligt med historien om påsk, lite musik och mycket sång. M's klass sjöng om en Spring-chicken!


Maken jobbade bara halva dan idag , han har precis avslutat ett stor jobb för Christie's som lite har tagit musten ur honom , så han behöve ett par dagars vila han också! Vi tog oss en liten tur till Skandium i Knightsbridge och inhandlade fyra Iittala Kivi ljuslyktor till vår ständigt växande kollektion - det blev vår påsk-present till oss själva!


När vi var hemma i Sverige sist , köpte vi två jättefina gamla reklam bilder för vetemjöl (original naturligtvis, inga afficher!) "Kejsarkronans bästa vetemjöl från Mårten Pehrssons vasakvarn i Kristianstad". Maken min köpte dem i en antikaffär i Malmö och vi skickade dem till England så de inte skulle bli förstörda. I alla fall så fick vi tillbaka dem idag, efter att de hade blivit fint inramade och de sitter nu på hedersplats ovanför vårt matbord! Mjölet lär va "Drygt Luckert och pålitligt"!!!!!


Grattis också till lilla söta Karin Johannesson - presenten är på väg!

Ovido - Quiz & Flashcards