Alla inlägg den 7 maj 2008

Av Cecilia - 7 maj 2008 20:40

Det blev jag som drog det kortaste strå'et och fick följa med på klass resan idag - de behövde bara en av oss även om både jag och mannen min hade erbjudit oss att följa med. Så jag stod där på skolgården med M och mat-säck i handen klockan 9 i morse omgiven av 25 duktigt uppskruvade 5-6 åringar, som sen skulle sitta stilla i ca 40 minuter på en buss!


Men till slut kom vi dit, till The Lookout Discovery Centre i Bracknell, ett experiment och vetenskaps centre för barn där de kan prova på allt från bilda skuggor, leka med vatten, bygga broar, skicka iväg luft-ballonger till att klättra upp i ett 22 meter högt torn! Sen blev det picknick i skogen och en "småkryps-och-insekts" show, följt av en insekts-jakt med håv i skogen där de sen skulle titta på sina fynd i en burk med förstorings-lock. Efter det blev det en timmes lekande på en äventyrs-lekplats, där vi vuxna kunde sitta och njuta av en koppa kaffe och lite vila!!!


Det var en hel hög med trötta barn som kom tillbaka till skolan vid 3-tiden och fick en liten påse med block och penna från Discovery Centre't med sig hem....så det var dagens äventyr avklarat!!!!


P.S Man märker alltid av hur väl-uppfostrat ens eget barn är på klass-resor jämfört med andra rackar-ungar......:-)

Ovido - Quiz & Flashcards