Alla inlägg den 12 maj 2008

Av Cecilia - 12 maj 2008 20:31

Helgen blev faktiskt himla rolig - de svenska kompisarna kom i fredags förmiddag och åkte in "till stan" för lite sightseeing, efter ett par koppar kaffe och lite tjabb!


Fredag kväll tillbringade vi på den lokala puben The Red Lion och det blev en hel del dricka och massor av goda skratt - mannen min var på sitt bästa berättar humör och för er som känner honom vet ju hur han är då!!!!!


I lördags skjutsade vi dem in till Portobello Road Market och avslutade sen dagen med årets andra riktiga BBQ och ett pub-besök på en av pubarna längs med Thamesen nära oss. Maken bröt ihop - (efter att ha berättat om hur mycket han hatar svenska covers-band på ute-barer på sommaren och att de oftast spelar Summer of 69 MINST en gång under spelningen)...och sen började trubaduren på den puben vi var på spela Summer of 69.......:-)


Igår tog vi oss allihopa en tur upp till Covent Garden, god lunch på favorit stället Cafe Rouge, och sen en liten shopping runda (köpte nya Crocs till både mig och yngsta dottern M), sen gick vi och kollade på utsikten över London från mitten på Waterloo Bridge och sen släppte vi av dem på deras hotell i South Kensington - så det var ett roligt och lyckat återseende!!!!


Det har varit otroligt varmt här i nästan en vecka men jag har hört att det har det varit i Sverige också...igår var det årets varmaste dag med 27C!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards