Alla inlägg den 1 september 2007

Av Cecilia - 1 september 2007 22:15

Idag har yrvädret M kommit hem efter 5 dagar själv hos farmor! Första gången iväg själv är ju väldigt speciellt och stort! Snälla pappan körde och hämtade henne i morse och stannade resten av dan där, men tidigt på kvällen ville M åka hem och det blev ett kärt återseende! Det har varit väldigt tyst här denna veckan när hon har varit borta och nu förstår jag hur mina förðldrar känner det efter våra besök!

Igår kväll var vi på party! Inte så stort party visserligen eftersom de bor i en etta med kök/vardagsrum i ett, så det kände genast fullt med bara 10 pers! Drickan flödade fritt och tjejen som fyllde år blev ganska glad i hatten (om man säger så!) och blev sentimental fram på småtimmarna, hon är en gammal kompis/flamma till J's bror och började snacka skol-minnen etc, vilket är ganska svårt för mig att relatera till eftersom jag inte ens fanns i landet då! Men vi hade ganska kul i alla fall!


Innan idag stack jag iväg till en årlig marknad på Kew Green (kommer du ihåg alla minnen Katrin?!)som jag alltid gillar att gå på och för första gången kunde jag gå själv och strosa lite! Köpte inget speciellt men det är alltid kul att titta lite! Åt jättegoda kyckling satay och nudlar till lunch...mums! Jag och gamla kompisen Katrin brukade bo precis där när vi var au-pairer för hundra år sen och det var där jag hade min först riktigt date med min numera kära man!!!

Mannen min gick ut och tog sig en pint ikväll med en kompis men jag var för trött och somnade nästan på soffan...man börjar kanske bli för gammal för sena nätter och partajande???

Ovido - Quiz & Flashcards