Alla inlägg den 28 september 2007

Av Cecilia - 28 september 2007 20:22

Phew, idag har det varit en dan-före-barn-kalas-dag med mycket förberedelser, så vi slipper göra allt imorron eftersom vi ska på fest ikväll och man kanske är lite trött i huvet imorron.....M följde med en kompis hem efter skolan så jag hade hela eftermiddan att fixa och greja, I förmiddags åkte jag med mannen min till jobbet och gick sen och inhandlade de absolut sista sakerna till kalaset.


Det blir ju ett Pirat Party, så jag köpte en Pinata i form av en skattkista som sedan fylldes med godis (för er som inte vet vad en Pinata är, så är det en mexikansk fest sak, oftast i form av en åsna, ihålig, gjord av papier mache, som barnen en slår på med en pinne tills den brister och godiset ramlar ut). Resten av eftermiddagen ängnades sen åt att blåsa upp ballonger och dekorera väggarna med dem, jag gjorde cornflake och rice krispie kakor, skar upp morötter och gurka i stavar, dekorerade muffins, finputsade godis påsarna, gjorde upp en lek-lista (jag gillar att va organiserad!) , printade ut små palncher med olika pirat citat "Yo Ho Ho and a bottle of rum", "Shiver me timbers" and " Prepare to walk the plank" och satte upp dem på väggarna...så nu är jag ganska kalas-färdig!


Vi ska på fest ikväll och jag tycker att efter dagens aktiviteter har jag gjort mig förtjänt av ett par öl..... känner mig redan ganska slut så jag somnar kanske i nån hörna...:-)

Ovido - Quiz & Flashcards