Alla inlägg den 23 september 2007

Av Cecilia - 23 september 2007 20:11

Dagen började med en timmes promenad i Richmond Park (London's största park på 1000 hektar) - gud, vad vi var hurtiga idag - världen ser så annorlunda ut när man är ute tidigt och det är strålande solsken och man inte är bakis..(ja,ja man måste väl leva ibland också...:-) Vi är hundvakter denna helgen, vår gamla hund är och hälsar på, svärmor skulle bort så vi passar hunden till på tisdag. Varmt och soligt var det idag och man kunde se ända till den nya Wembley Arch'en och Post Office Tower "inne i stan". Vi såg massor av super hurtiga joggare och orienterare i varierande åldrar och ett och annat rådjur, de går vilda där. Orsaker till besöket var egentligen att samla kastanjer och M fick en hel hög med sig hem!


Det har varit en bra söndag med lite vila och lat-het och lite städning, jag rensade ut M's lekstuga och la undan sommar-leksakerna och sorterade ut saker som hade gått i sönder under mer eller mindre vilda lekar. Mannen min tog med sig M och en kompis till ett akvarie i eftermiddags, så de blev nöjda och glada!

Idag har vi förtjänat en pint, tyckte maken så det blir väl en liten tur till puben sen, dottern J är ledig imorron, annars brukar vi inte gå ut när det är skol-dag dan efter och J ska upp i vettig tid men imorron kan hon sova ut! Kul med prat stunden i eftermiddags Cia och förlåt att jag väckte dig!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards