Alla inlägg den 22 september 2007

Av Cecilia - 22 september 2007 21:13

Just det, nu har vi äntligen fått en ny bil!!!! Mannen hade den med sig hem igår kväll till allas stora förtjusning - en silver färgad Vauxhall Zafira 2004 års modell, vi hade ju faktiskt en likadan bil innan fast äldre....men ändå!


Idag har det som vanligt varit M's danslektion och vi körde och köpte två mattor medans hon dansade, lunch hemma och sen gick jag och M till en liten skol-marknad i närheten (inget vidare...) sen bar det av till lekparken där en kompis Lily och hennes två barn också dök upp....sen följde vi med dem hem på en kopp tea och ungarna fick leka lite till! Mannen min har hållt på och fixat med våra ny-putsade väggar idag, så vi höll oss borta så mycket som möjligt!


Dottern J och en kompis åkte till Victoria & Albert museum i South Kensington idag, det var en utställniing om New York fashion som hon ville titta på, speciellt nu när hon har börjat studera mode & textil. Alla museum är ju gratis att gå in på här i London och vi brukar ofta åka in till Science, Natural History, British Museum eller V&A när det är dåligt väder nån helg - man måste ju uppmuntra barnen men faktum är att vi alla tycker det är kul! Vi ska snart gå och titta på The Terracotta Army utställningen på British museum och det ska verkligen bli roligt! Jag kommer faktiskt inte ihåg när vi ska dit....men de ska skicka biljetterna i förväg i alla fall...rapport om utställningen kommer sen!

Ovido - Quiz & Flashcards