Alla inlägg den 13 september 2007

Av Cecilia - 13 september 2007 21:44

Här är affärerna inte riktigt kloka - de har redan börjat sälja Halloween saker fastän Halloween inte är förrän 31a oktober! Och sen när de har tagit ner dem sakerna börjar de med jul grejorna! Man tycker det är lite tidigt när de spelar Jinglebells i november! Köpte i alla fall en jättesöt Halloween klänning till M idag - har lovat henne att vi ska ha Halloween party i år, eftersom det inte blev nåt förra året. Any excuse for a party!

Bygg-arbetarna dök naturligtvis inte upp idag, maken ville ställa in hela skiten men de lovade dyrt och heligt att de skulle komma imorron och avsluta jobbet på en dag - annars skulle vi få £100 avdraget på det hela - så okej då!

M var och lekte hos en kompis efter skolan så jag var inte och hämtade henne förrän vid 6-tiden, det är en pojke i hennes klass som är lite autistisk men jättego ändå och M verkar leka bra med honom, hon ville inte ens gå hem! De har ett par barn i hennes klass med mindre lär-svårigheter t.ex svårt med talet eller konsentrationen men alla ungarna i klassen behandlar dem som vanligt och har absolut inga svårigheter att leka med dem - ibland är det mer problem med föräldrarna!

J tjejen var supertrött ikväll så nu är båda barnen i säng innan klockan 9 ( M gick och la sig 8) - vilken lyxig kväll! Kanske blir det bil imorron - mannen hade fått nys om nån så håll tummarna!!!Bilden är på M iklädd alla sina snutte-filtar!

Ovido - Quiz & Flashcards