Alla inlägg den 19 september 2007

Av Cecilia - 19 september 2007 20:47

Idag har det varit riktigt höst likt ute, mörkt och grått och blåsigt med ändå förvånansvärt varmt! Har idag invigt min nya dammsugare efter att min andra nästan dog, så det blir ingen annan julklapp för mig inte! Vårt golv börjar nu någorlunda se ut som förrut - dammet börjar avta. Det har varit en ganska ointressant dag med normala sysslor, så jag har inte så mycket att skriva!

Har börjat catcha upp mer och mer med kompisar på Facebook och det är ju ett ganska roligt tidsfördriv när man inte har nått annat att göra,  t.e.x slåss med vampyrer och zombies...när blir nästa match Kikki och Jesper??? :-) 

En av J's lärare ringde hem idag och berättade hur imponerad hon var av J's skolarbete inom textil och att hon hade en mer positiv attityd än förra läsåret...och då blir man sådär gosigt stolt över ens barn som bara en mor kan bli och man blir helt varmt inuti och lite rörd över att nån annan än en själv tycker att ens barn är duktigt!!!! Kanske hon blir den nästa Stella McCartney eller nåt???Då kan hon ju designa snygga kläder till oss!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards